Gelir Paylaşımlı E-Ticaret ile İşinizi Nasıl Büyütebilirsiniz?

İşletmeciler ani büyümeler karşısında stok problemleriyle karşı karşıya kalabiliyorlar. Bu durumda Gelir Paylaşımlı E-Ticaret Modeli ile siz, büyüyen işletmecilerimizin yanında yer alarak, stok sıkıntınızı beraber aşarak büyümenize ivme kazandırıyoruz.Gelir Paylaşımlı E-Ticaret modeline ilişkin başvurular, çok hızlı bir şekilde değerlendirilerek sonuçlanmaktadır. Hemen başvurmak için yukarıda bulunan hemen başvur butonuna tıklayabilirsiniz.

Uzun zamandan beri E-Ticaretçiler işlerini büyütmekte çok zorlanıyorlardı. Uzun ve meşakkatli başvuru süreçleri, ihtiyaçları olan onayları alamamaları ve zorlu geri ödeme koşulları… Bunlar E-Ticaret sektöründeki kişilerin işlerini büyütmelerinin önündeki engellerden sadece bazıları... Pandemi ile birlikte büyüyen E-Ticaret pazarında işini büyütmek ve sayılı E-Ticaret pazaryeri mağazaları arasında yerini almak isteyen satıcılara ürünlerini nakit ve indirimli bir şekilde tedarikçilerinden temin ederek, sattıkça büyüyebilecekleri bir model sunuyoruz. 

Peki Bu Model Nasıl Çalışıyor? 

Bu modelimizden yararlanmak isteyen E-Ticaret satıcıları öncelikle, Türkiye veya global pazaryerlerindeki mağazalarında satmak istedikleri ürünü ve tedarikçilerini seçerler. Pazaryeri satış bilgilerini kolay bir şekilde platformumuza bağlamaları sonrası bu bilgiler en uygun planın hazırlanması için analiz edilir. Veri korunması ilkelerine ve hukuka uygun olarak edindiğimiz ve gizliliği korunan bilgilerin temini sonrası sözleşme imzalarının tamamlanması ile tedarikçiden seçmiş oldukları ürünleri onlar adına WorqCompany satın alır. Kendi depolarının bulunup bulunmaması gözetilerek nakit ve indirimli temin edilen ürünler depolara yönlendirilir. 

Satıcıların bu adımda tek yapması gereken, ürünlerini satmak ve büyümelerini hızlandırmaya başlamak! 

Satıcılar satış yaptıkça,  firmalarına uygun bir plan ile esnek bir şekilde ve sürpriz maliyetlerle karşılaşmadan WorqCompany’nin bu ticaretteki gelir payını planlanan sürede ödemeye başlar. Stokları bitirdikten sonra ise yeniden başvuru yapar ve büyümeye devam eder!

Gelir Paylaşımlı E-Ticaret  Modelinden Kimler Yararlanabilir?

Türkiye’de aktif şirketi olan, Türkiye veya global  pazaryerlerinde en az 6 aydır aktif satış yapan ve son 3 aydır ortalama aylık cirosu en az 50.000 TL olan E-Ticaret satıcıları, Gelir Paylaşımlı E-Ticaret'e başvurabilirler. Başvurular uzmanlarımız tarafından çok hızlı bir şekilde değerlendirilerek sonuçlanır.

Böylece pazaryerlerinin büyük indirim kampanyalarını, özel günlerdeki yoğun müşteri taleplerini, tedarikçilerinin toplu alımlarda sunduğu indirim fırsatlarını kaçırmaz ve aynı zamanda da rakiplerinden önce pazar taleplerine cevap vermiş olurlar. Bu sayede işini çok hızlı büyütmek ve Türkiye ve global pazaryerlerindeki sayılı mağazalar arasında yerini almak isteyen E-Ticaret satıcıları bu model ile sektörlerinde piyasanın öncüleri olur ve hemen satıp kazanmaya başlayabilirler.

geLİR PAYLAŞIMLI E-Tİcaret

Sen de Gelir Paylaşımlı E-Ticaret ile
İşini Büyütenler Arasında Yerini Al