İngiltere’de E-ticaret Sektörü ve Şirket Kurmak

Birçok şirket satış yaptığı ülke ile sınırlı kalmayıp, dünyaya da açılmak ister. İngiltere'de şirket açmak istiyorsanız veya E-ticaret'inizi İngiltere üzerinden Avrupa'ya taşımak istiyorsanız, bu yazımız size yol gösterecektir.

İngiltere'de E-Ticaret

Birleşik Krallık, İngiltere-Galler-İskoçya-Kuzey İrlanda’dan oluşan bir ülkedir ve halk arasında İngiltere olarak bilinir, bu yazımızda kafa karışıklığına yol açmamak için Birleşik Krallık’tan İngiltere olarak bahsedeceğiz. İngiltere e-ticaret piyasasında Avrupa’da en gelişmiş ve dünyada en büyük pazar paylarından birine sahip ülkedir. 2018-2019 verilerine göre ise Çin ve ABD’den sonra en çok satış yapan 3. ülke konumundadır. Pandemi döneminde ülke içi perakende satışlarda e-ticaret payı %30’un, 2021 yılında ise %35 üzerine çıkmıştır. Önümüzdeki birkaç yıl içinde bu payın %40 üzerine çıkması beklenmektedir.

Yıllara göre Birleşik Krallık E-Ticaret Üzerinden Satış

İngiltere'de Şirket Kurmak

İngiltere’de şirket açmanın kolaylıkları ve şirket kurmada düşük maliyetler hesaba katıldığında e-ticareti İngiltere’de kurduğunuz şirketiniz üzerinden yönetmek ve satışları buradan dünyaya açmak daha kolay bir çözüm gibi görünmektedir. Diğer yandan, İngiltere’de kurulan şirket ile diğer ülkelerin e-ticaret sitelerinde mağaza açmak mümkün olduğundan satışları dünya çapında yönetmek de mümkündür. İngiltere’de şirket kurmak için bu ülkede yaşamanız gerekmemektedir. Satacak ürünleri belirledikten sonra İngiltere’de resmi bir ofis adresi belirterek şirketinizi 2-3 iş günü içinde kurabilir ve Etsy, eBay, Amazon, Shopify gibi e-ticaret sitelerine hızlı bir şekilde kaydınızı yaptırarak satışlarınıza başlayabilirsiniz. Satışlarınızı kendi web sitenizden yapmayı tercih etmeniz halinde Paypal, Payoneer, Stripe gibi ödeme sistemlerinde hesabınızı açıp tahsilatlarınızı bu platformlardan yönetebilirsiniz.

WorqCompany UK, Londra’da ofis adresinden, banka hesabı açılışına, yetkili muhasebe (chartered accountant) işlemlerinden tüm vergi ödemelerinize kadar uçtan uca tüm ihtiyaçlarınızda sizlere çözüm sunmaktadır. Sayfamızdaki paketlerimizi inceleyip, detaylı sorularınızı uzman ekibimize iletebilir ve İngiltere’de şirketinizi WorqCompany ile hemen kurabilirsiniz.

Hemen Başvurun butonuna tıklayarak E-ticaret finansmanı ve şirket kuruluşu hakkında bilgi alabilir, saniyeler içerisinde başvurunuzu yapabilirsiniz. Pazaryerleri e-ticaret gelire dayalı finansman ile işinizi büyütün!

E-Tİcaret Fİnansmanı

Siz de E-Ticaret Finansmanı ile İşini Büyütenler Arasında Yerinizi Alın